White delivery Truck

Fri fragt over 999,-

Money bag icon

Prismatch

Checked Shield icon

Pricerunner Købsgaranti

Magic Fire vanddamp pejse

Magic Fire By Safretti er et populært mærke, der laver pejse som er kundetilpasset, og vil ofte være den løsning, der vælges til større professionelle projekter. Derfor er Magic Fire by Safretti den foretrukne leverandør hos arkitekter og indretningskonsulenter, når det kommer til pejse med vanddampe effekt.

Magic Fire er en brandsikker pejs, som hverken er farlig for børn, kæledyr eller dig selv da flammerne dannes af vanddamp og LED. Vandet fordamper og skaber dampe der oplyses af LED-pærer. På denne måde skabes den virkelige og realistiske flammeeffekt med "røg".

Læs mere om Magic Fire her.

Built-in opti-myst fireplace from Magic fire

Produkter - Magic Fire vanddamp pejse

Produkter

Brændkammer
Funktion
Funktion
Størrelse
Størrelse
Type
Udseende
    Vandpejs Mistero 2000 4x2L

    Mistero 2000 hybridpejs

    67.799 kr

    Delivery time

    2-4 uger

    Vandpejs Incanto 1000 2x2L indsats
    Vandpejs Incanto 1000 2x2L indsats

    Incanto 1000 pejseindsats på vanddamp

    48.449 kr

    Delivery time

    2-4 uger

    Vandpejs Incanto 1500 3x2L indsats
    Vandpejs Incanto 1500 3x2L indsats

    Incanto 1500 pejseindsats på vanddamp

    72.599 kr

    Delivery time

    2-4 uger

    Vandpejs Incanto 2000 4x2L indsats
    Vandpejs Incanto 2000 4x2L indsats

    Incanto 2000 pejseindsats på vanddamp

    96.899 kr

    Delivery time

    2-4 uger

    Vandpejs Incanto 2500 5x2L indsats
    Vandpejs Incanto 2500 5x2L indsats

    Incanto 2500 pejseindsats på vanddamp

    120.999 kr

    Delivery time

    2-4 uger

    Vandpejs ST Incanto 1000 gennemgående

    Incanto ST 1000 gennemgående hybridpejs

    58.099 kr

    Delivery time

    2-4 uger

    Åben vandpejs Incanto ST 1500 3x2L
    Åben vandpejs Incanto ST 1500 3x2L

    Incanto ST 1500 gennemgående hybridpejs

    87.199 kr

    Delivery time

    2-4 uger

    Vandpejs ST Incanto 2000 gennemgående

    Incanto ST 2000 gennemgående hybridpejs

    116.099 kr

    Delivery time

    2-4 uger

    Vandpejs ST Incanto 2500 gennemgående

    Incanto ST 2500 gennemgående hybridpejs

    140.399 kr

    Delivery time

    2-4 uger

    Vandpejs Mistero 1500 3x2L

    Mistero 1500 vanddamp pejs

    58.099 kr

    Delivery time

    2-4 uger

    Vandpejs Mistero 1000 2x2L

    Mistero 1000 vanddamp pejs

    38.749 kr

    Delivery time

    2-4 uger

    Vandpejs indsats Mistero 500
    Vandpejs indsats Mistero 500

    Mistero 500 vanddamp pejs

    24.999 kr

    Delivery time

    2-4 uger

    Safretti Magic-Fire Sogno væghængt hybridpejs
    Safretti Magic-Fire Sogno væghængt hybridpejs

    Sogno 500 Væghængt Hybridpejs

    fra 31.999 kr

    Delivery time

    Fra 2-4 uger

    Vandpejs Mistero 2500 5x2L

    Mistero 2500 vanddamp pejs

    87.199 kr

    Delivery time

    2-4 uger

    Vandpejs Mistero 3000 6x2L

    Mistero 3000 vanddamp pejs

    101.699 kr

    Delivery time

    2-4 uger


      Mere information om Magic Fires vanddamp pejse


      Produkter fra Magic Fire

      Safretti offers 3 distinct series: the Incanto series, Mistero series, and customized series. Each series is designed to be built-in in various ways.

      Magic Fire Incanto

      Incanto-serien fremviser den traditionelle Mistero-brænder, indlejret i en kassette designet til problemfri integration i forskellige projekter. En standard Incanto leveres som en kassette med en sort pulverlakeret stålplade og en matchende 10 mm frontpanel. For dem, der søger en ramme, der strækker sig ud over væggen, tilbyder Incanto en 50 mm rammeoption. Derudover inkluderer Incanto-serien en ST-version, der er ideel til brug som rumdeler mellem to rum. Tilgængelig i størrelser fra 1000 til 2500 mm eller i tilpassede dimensioner, tilbyder Incanto-serien alsidige løsninger til at opfylde dine behov.

      Magic Fire Mistero

      Mistero-pejsene er elektriske pejse udstyret med en vandtank, som fungerer som pejsens brænderenhed. Inde i denne enhed omdanner damp vand til tåge, hvilket skaber en oplyst effekt, der tæt ligner ægte røg og flammer. Mistero-pejse anvendes ofte til gør-det-selv-projekter, hvor enheden problemfrit indbygges i forskellige møbler, vægge, gulve, køkkener og lignende rum. Misteros alsidighed tilbyder næsten ubegrænsede muligheder for tilpasning og design.

      Hvad er deres bestseller?

      Safrettis vanddamppejse er populære valg for både private hjem og virksomheder, der søger eksklusivitet. Producenten er kendt for at levere produkter af høj kvalitet med førsteklasses håndværk og design.

      Magic Fire-brugere stræber ofte efter at skabe unikke rum, hvilket har gjort Mistero-serien populær. Tilgængelig i forskellige længder, byder disse pejse på avanceret teknologi og integreres problemfrit i arkitektoniske og indretningsmæssige designs.

      Mistero 1000, med sin alsidige en-meter flamme, er en favorit på markedet, især for private hjem.

      Kommersielle miljøer omfavner også disse pejse, hvor længere modeller som Mistero 1500 og 2000 foretrækkes i restauranter og hoteller for deres evne til at skabe en slående atmosfære.

      Sikre pejse for restauranter

      Magic Fires er det bedste valg for pejse i restauranter. De kræver ikke konstant genopfyldning af bioethanolbrændstof, flaskegas eller brænde, hvilket sikrer en konstant og ubesværet atmosfære.

      Disse pejse forbindes nemt til en fast vandforsyning, hvilket eliminerer manuelt arbejde. Betjeningen er enkel; med et tryk på en knap på en fjernbetjening, telefon eller kontakt kan man justere flammeindstillingerne og tilbyde tilpasning.

      I restauranter kan personalet slappe af, velvidende at flammen er harmløs. Dens livlige udseende tilføjer varme og fascinerer publikum, hvilket efterlader et varigt indtryk.

      Brug for tilbehør?

      Sammenlignet med bioethanolpejse, der tilbyder talrige tilbehør, kræver disse pejse få tilføjelser. Elektriske pejse, som er brændstof-fri, har begrænsede opgraderingsmuligheder.

      Den standard rustfri stål finish tilføjer eksklusivitet, men mange foretrækker en sort topplade, hvilket medfører ekstra omkostninger til specialmaling.

      Kunder kan vælge mellem manuel eller automatisk påfyldning. Den manuelle version har to vandbeholdere, der fyldes med postevand, mens den automatiske version forbindes til en fast vandforsyning.

      For at efterligne en brændeovn er en højttaler integreret til knitrende lyde, der kan styres via smartphone, fjernbetjening eller panel.

      Vanddamppejse leveres med to kontrolenheder, med mulighed for en tredje. Kun to kan være aktive ad gangen, valgt mellem en kablet fjernbetjening og en batteridrevet/app-styret enhed.

      Tilbehør ligner elektriske pejse, hvor vanddamp forbedrer den visuelle appel.

      Egenskaber ved Magic Fire

      Magic Fire by Safretti skiller sig ud fra konkurrenterne primært gennem sin bemærkelsesværdigt realistiske flammeeffekt, uden nogen brandfare. Denne sikkerhed sikres ved brug af vandbaseret drift, hvilket eliminerer behovet for brandfarlige væsker. Som følge heraf er Magic Fire vanddamppejsen yderst børne- og dyrevenlig.

      Hvad angår installation, er omkostningerne typisk minimale, da den ikke kræver en skorsten, røgkanal eller lignende infrastruktur. Både installation og brug er designet til at være nemme, hvilket gør det ligetil for brugerne. Flammerne kan justeres bekvemt via den medfølgende fjernbetjening eller direkte på enheden. Vær sikker på, at alle pejse er sikkerhedsgodkendte og kan bruges med tillid i ethvert hjem.

      Skræddersyet Magic Fire

      Den hollandske producent er åben for design- og arkitekturløsninger. Magic Fire-sortimentet kan tilpasses til at opfylde dine specifikke krav. Hvis du søger et unikt projekt med en vanddamppejs, er Magic Fire by Safretti det ideelle valg for dig.

      En flamme som aldrig set før

      Vi har alle stødt på forskellige typer pejse gennem vores liv – hvad enten det er bioethanol, gas, brænde eller elektrisk – forbliver den fascinerende flammeeffekt i disse moderne pejse et unikt vidunder.

      Denne fængslende effekt er patenteret af Faber Dimplex, der revolutionerer pejseindustrien med bemærkelsesværdig succes. Disse pejse er særligt udbredte i hjem bygget til 2020-isoleringsstandarder, som ofte står over for udfordringer med at aflede varme frem for at generere den. Magic Fires, som de passende kaldes, producerer ingen egentlig varme; enhver varme, der opleves, er et resultat af de indbyggede LED-pærer og den innovative konstruktion af enheden.

      Brug for vejledning? Kontakt os!

      Da denne type pejs er relativt ny på markedet, er der begrænset kendskab til elektriske pejse med vanddamp. Derfor betragtes ingen spørgsmål som uvæsentlige. Uanset om du søger priser til et projekt eller har spørgsmål om specifikke produkter, tøv ikke med at kontakte os. Vi er mere end glade for at give klarhed og vejledning, herunder at skelne mellem følgende pejsemuligheder:

      • Magic Fire pejs
      • Elektrisk pejs
      • Bioethanol pejs

      Disse miljøvenlige muligheder ligner elektriske pejse, men adskiller sig i deres flammeeffekter. Elektriske pejse har forskellige flammemønstre, i modsætning til damp-effekten af vanddamppejse. Bioethanolpejse producerer ægte flammer og varme, ligesom åbne vanddamppejse. Gaspejse kræver en skorsten eller røgkanal og afgiver høj varme med en naturlig flamme. Kontakt os for at finde den ideelle pejs til dine behov.