White delivery Truck

Fri fragt over 999,-

Money bag icon

Prismatch

Checked Shield icon

Pricerunner Købsgaranti

Westbo of Sweden elektriske pejse

I verden af boligopvarmning og interiørdesign skiller Westbo of Sweden sig ud med sin karakteristiske serie af traditionelle elektriske brændovne, som blander traditionelt håndværk med moderne teknologi. Kendt for deres holdbare støbejernskonstruktion og klassiske designs, tilbyder Westbo of Sweden's elektriske pejse en unik løsning for dem, der søger både stil og bekvemmelighed i boligopvarmning.

Læs mere om Westbo of Sweden her.


Produkter - Westbo of Sweden elektriske pejse

Produkter

Brændkammer
Funktion
Funktion
Funktion
Størrelse
Størrelse
Type
Udseende
Udseende
    Carl Westbo elektrisk
    Carl Westbo elektrisk

    Carl Elektrisk

    9.999 kr

    Delivery time

    1-2 dage

    Victoria Westbo elektrisk
    Victoria Westbo elektrisk

    Victoria Elektrisk

    11.499 kr

    Delivery time

    1-2 dage

    Classic Westbo elektrisk
    Classic Westbo elektrisk

    Classic Elektrisk

    23.999 kr

    Delivery time

    2-3 uger

    Ignis Westbo
    Ignis Westbo

    Ignis Elpejs Indsats - Rund

    1.499 kr

    Delivery time

    1-2 dage

    Ignis Elpejs Indsats - Firkantet
    Ignis Elpejs Indsats - Firkantet

    Ignis Fritstående Elpejs indsats - Firkantet model

    Ignis Elpejs Indsats - Firkantet

    1.499 kr

    Delivery time

    1-2 dage

    Classic Westbo elektrisk

    Classic Elektrisk Hvid

    23.999 kr

    Delivery time

    2-3 uger


      Mere information om Westbo of Sweden


      Typer af Westbo pejse

      Tre tidløse klassikere fra Westbo of Sweden: Westbo Carl, Westbo Victoria og Westbo Classic. Disse pejse har været en del af sortimentet i mange år, og Westbo of Sweden fortsætter med at fokusere på dem. Hvorfor ændre noget, der fungerer så godt?

      Westbo Carl

      Carl er den mindste mulighed, tilgængelig i både bioethanol- og elektriske version. Dens sorte farve og velkendte støbejernskonstruktion er udsmykket med smukke detaljer og producentens logo.

      Westbo Victoria

      Victoria er lidt større end Carl, tilgængelig i forskellige størrelser med firkantede dimensioner. En elsket klassiker i traditionelt design, Westbo Victoria pryder utallige hjem og er synonym med svensk stil og håndværk. Den tilbydes i bioethanol- og elektrisk variant.

      Westbo Classic

      Classic er den højeste model i serien og er øjeblikkeligt genkendelig som en signatur Westbo brændeovn. Indgraveret med producentens motiv på fremtrædende dele, er der ingen tvivl om dens oprindelse i Westbo of Sweden. Classic produceres udelukkende som en brændeovn med en elektrisk indsats.


      Elektrisk pejs fra Westbo

      Westbo Electric er hurtigt blevet en bestseller. Kendt for deres håndværk har Westbo of Sweden skabt en bemærkelsesværdig elektrisk pejsindsats, der ikke kun giver varme og belysning, men også komplementerer deres fantastiske støbejernsbrændovne perfekt. Det er sjældent at finde en så perfekt sammenkobling mellem en pejs og en elektrisk indsats.

      Den fritstående elektriske pejsindsats, kaldet Ignis, er også tilgængelig. Med Westbo Ignis kan almindelige pejse, brændeovne og åbne ildsteder ubesværet omdannes til elegante elektriske pejse.

      Her hos El-pejs.dk er vi meget imponerede over Westbo Electric - og det er vores kunder også!

      Kakkelovn, men uden skorsten

      Vi forbinder ofte elegancen ved støbejernsbrændovne med charmen ved en traditionel kakkelovn. Det, der adskiller alle Westbo-ovne, er deres omfattende glaspaneler, som giver alle omkring mulighed for at nyde flammernes fortryllende dans, ikke kun den varme, de giver.

      En Westbo-ovn er bygget til at holde i generationer. Fremstillet af holdbart støbejern, er det en pålidelig tilføjelse til ethvert hjem og bliver en værdsat del af familien i mange år fremover. Kendt for deres enestående kvalitet, taler Westbo of Sweden's popularitet for sig selv.

      For nylig har Westbo skiftet fokus mod at forbedre den dekorative appel af deres pejse, mens de opretholder deres opvarmningsfunktionalitet. De stræber konstant efter at innovere og sigter mod at tilbyde en forbedret flammeoplevelse, der opfylder moderne designstandarder og miljømæssige hensyn.