White delivery Truck

Fri fragt over 999,-

Money bag icon

Prismatch

Checked Shield icon

Pricerunner Købsgaranti

Pejseindsats med Opti-Myst til eksisterende pejs

En hybridpejsindsats er designet til at passe tæt ind i en eksisterende pejseåbning, ideel til situationer, hvor traditionel brændefyring er upraktisk eller uønsket. Mens der findes forskellige indsatspejse, fokuserer denne diskussion på Optimyst-indsatsvarianten. Disse kompakte pejse er enkle at installere i en gammel kaminer, for eksempel. Men for dem, der søger en pejs med et mere fritstående udseende sammenlignet med indsatspejse, anbefales det at udforske Optimyst fritstående elektriske pejse.

Hybridpejsindsatsen skal blot placeres i pejseåbningen og tilsluttes elektricitet. Ingen yderligere installationsskridt er nødvendige, før hybridpejsindsatsen er klar til brug. Få ting kan måle sig med glæden ved at have øjeblikkelig adgang til en smuk og vedligeholdelsesfri pejs. Find alle vores elektriske vanddamp-produkter her.

 opti-myst burner

Produkter

Brændkammer
Funktion
Funktion
Funktion
Størrelse
Størrelse
Type
Udseende
    Indsats Silverton til vandpejs
    Indsats Silverton til vandpejs

    Silverton hybridpejs indsats

    7.149 kr

    Delivery time

    1-2 dage

    Juneau vandpejs indsats elektrisk
    Juneau vandpejs indsats elektrisk

    Juneau Hybridpejs indsats

    10.999 kr

    Delivery time

    1-3 uger

    Juneau XL vanddamp pejs indsats elektrisk
    Juneau XL vanddamp pejs indsats elektrisk

    Juneau XL Hybridpejs indsats

    15.499 kr

    Delivery time

    1-2 dage

    AquaFire Base 60 Logs - Fritstående Opti-myst Indsats
    AquaFire Base 60 Logs - Fritstående Opti-myst Indsats

    AquaFire Base 60 Logs - Opti-myst indsats

    10.995 kr

    Delivery time

    1-2 dage

    ScandiFlames Electric AquaFires Base 40 fritstående Opti-myst pejseindsats
    ScandiFlames Electric AquaFires Base 40 fritstående Opti-myst pejseindsats

    AquaFire Base 40 - Opti-myst indsats

    8.995 kr

    Delivery time

    1-2 dage

    AquaFire Base 40 Logs - Fritstående Opti-myst Indsats
    AquaFire Base 40 Logs - Fritstående Opti-myst Indsats

    AquaFire Base 40 Logs - Opti-myst indsats

    9.995 kr

    Delivery time

    1-2 dage


      Mere information om Vanddamp Pejsekurv


      Hvad er en Opti-Myst damppejsindsats?

      Opti-Myst damppejsindsatsen er designet til problemfrit at integrere i en eksisterende pejs eller komfur. Ved hjælp af en kombination af vand og elektricitet skaber denne indsats fortryllende flammer, der øjeblikkeligt forbedrer atmosfæren i dit hjem. Opsætningen af damppejsen er enkel – tilslut den blot til strøm og fyld vandtanken, så er du klar til at nyde den betagende glød og hyggelige stemning, den giver. Med fjernbetjeninger tilgængelige kan du desuden bekvemt tænde flammerne fra hvor som helst i rummet.

      I modsætning til konventionelle bioethanolpejse, der kræver påfyldning af brændstof, er Opti-Myst pejsen utroligt nem at bruge og vedligeholde, takket være vand, der fungerer som brændstofkilde til flammeeffekterne. Når tanken er fyldt, kan den bruges flere gange, før den behøver en genopfyldning. De minimale vedligeholdelses- og rengøringskrav gør Opti-Myst pejsen til en meget eftertragtet tilføjelse til ethvert hjem. For ekstra bekvemmelighed kan pejsens vandtank endda tilsluttes husets vandforsyning, hvilket sikrer automatisk påfyldning uden manuel indgriben. Dette eliminerer risikoen for spild eller behovet for at bære tunge vandbeholdere ind i rummet hver gang pejsen løber tør.

      Med sit innovative design og avancerede funktioner tilbyder Opti-Myst pejsen en moderne fortolkning af den traditionelle pejs, der appellerer til dem, der sætter pris på bemærkelsesværdigt håndværk. Selvom den ikke har til formål at erstatte traditionelle pejse helt, fungerer den som et unikt vidnesbyrd om de uendelige muligheder for at genskabe eksisterende produkter med et strejf af originalitet. Den er især et ideelt valg for miljøbevidste personer, da den ikke udsender egentlig røg.

      Opti-Mysts - også som fritstående

      Når man udforsker de forskellige Opti-Myst pejse muligheder, er der et bredt udvalg at overveje: vægmonterede enheder er ideelle til at skabe en hyggelig stemning under et TV; kamin elektriske pejse tilbyder en problemfri udskiftning eller opgradering af traditionelle kaminpejse; og så er der de fritstående elektriske pejse, som er perfekte til placering hvor som helst på gulvet, uafhængigt af kaminer eller vægge. Med rigelig plads kan en fritstående pejs nemt forbedre atmosfæren i ethvert hjem og kræver minimal opsætning, før man kan nyde dens varme og charme.

      Opti-Myst gulvmodellen er utroligt alsidig og komplementerer næsten ethvert rum med lethed, idet den fungerer som et dekorativt element, der problemfrit integreres med eksisterende møbler.

      Fritstående elektriske pejse er meget populære og fås i forskellige former og størrelser. Faktisk efterligner nogle modeller udseendet af traditionelle kaminpejse og tilbyder forskellige farvemuligheder for at blande sig sømløst med ethvert rums indretning. Opti-Myst pejse præsenterer et bredt udvalg af designs, hvilket sikrer, at de harmonerer med rummets eksisterende æstetik uden at overvælde det. Derudover er der tilpasningsmuligheder tilgængelige, hvilket tillader skræddersyede mål til at opfylde specifikke behov, såsom at passe ind i en fordybning eller flugte med en væg. Med sådan alsidighed og uendelige muligheder er Opti-Myst pejse altid en velkommen tilføjelse til ethvert rum.

      Vandpejs - Ingen behov for skorsten

      En vanddamppejs indsats kan nemt placeres i en eksisterende pejs eller komfur og eliminerer behovet for en skorsten. Dette gør installationen enkel og giver mulighed for alsidig placering i stort set ethvert rum. Drevet udelukkende af elektricitet er vanddamppejsen nem at installere og kræver minimal opsætning.

      I modsætning til traditionelle brændeovne producerer damp-elektriske pejse ingen forurenende stoffer og kræver minimal vedligeholdelse. Dette miljøvenlige alternativ skaber fængslende flammer uden forbrændingsfarer, hvilket sikrer et rent og sikkert miljø.

      Fås med eller uden varmefunktion, tilbyder damp-elektriske pejse fleksibilitet og mulighed for at generere varme, hvis det ønskes.

      Hvordan fungerer en vanddamppejs?

      En damppejs indsats viser den innovative Opti-Myst teknologi, patenteret af Faber. Dette banebrydende system udnytter lysets og vandets kraft til at producere imponerende, livagtige flammer. Selvom damp-elektriske pejse fungerer via en elektrisk strømkilde, fungerer de ikke som varmeapparater som traditionelle pejse eller brændeovne. De tilbyder dog tiltrækningen af realistiske, dekorative flammer til dit hjem.

      Typisk inkluderer damp-elektriske pejse en separat indbygget vandtank, hvor vanddamp genereres af en specialiseret generator. Små LED-lamper opvarmer derefter luften og driver dampen opad, hvilket skaber illusionen af ægte flammer. Med en udvidet brændetid, der varierer mellem 7 til 10 timer pr. liter vand, giver damppejseindsatser en vedvarende atmosfære, selvom specifikke brændetider kan variere.

      En vanddamppejs indsats producerer ingen lugte og bidrager til et sundt indendørsmiljø, da flammerne udelukkende genereres ved hjælp af elektricitet og vand. Dette miljøvenlige alternativ fremstår som et overbevisende valg sammenlignet med traditionelle brændeovne eller pejse.

      Hvad er en fritstående indsats?

      At skelne mellem forskellige pejsekategorier kan være udfordrende, især når man overvejer de subtile tekniske variationer. For eksempel tilbyder indsatspejse og fritstående pejse hver især unikke fordele, der er skræddersyet til individuelle præferencer. Men den fritstående indsats fungerer som en brugervenlig og forenklet kombination af de to, hvilket gør den bemærkelsesværdigt nem at integrere i hjemmet.

      Kort sagt, en fritstående indsatspejs er fuldstændig selvstændig og kræver ingen specifikke installationsprocedurer. I modsætning til konventionelle pejse, der ofte skal monteres direkte på en væg eller kamin, kan den fritstående indsats nemt placeres hvor som helst, præcis som enhver anden dekorationsgenstand. Denne alsidighed gør det let at flytte den, hvilket er særligt nyttigt, når man omarrangerer dekorationer eller møbler. Dens fritstående natur skyldes dens uafhængighed, mens dens indsatsfunktionalitet typisk imødekommer montering i kaminer eller vægfordybninger.