White delivery Truck

Fri fragt over 999,-

Money bag icon

Prismatch

Checked Shield icon

Pricerunner Købsgaranti

Decoflame hybridpejse

Baseret i Vestbjerg, Danmark, er Decoflame i front inden for vanddamppejseteknologi. Kendt for at kombinere innovativ teknologi med udsøgt dansk design, tilbyder Decoflame et imponerende udvalg af vanddamppejse, der integreres problemfrit i både moderne hjem og virksomheder.

Lær mere om Decoflame her.


Produkter - Decoflames hybridpejse

Alle produkter

Brændkammer
Funktion
Funktion
Størrelse
Størrelse
Type
Udseende
Udseende
    50 cm flamme Decoflame hybrid pejs
    50 cm flamme Decoflame hybrid pejs

    Hybrid pejs 720

    Hybrid pejs 720

    36.995 kr

    Delivery time

    2-4 uger

    70 cm flamme Decoflame hybrid pejs
    70 cm flamme Decoflame hybrid pejs

    Hybrid pejs 920

    Hybrid pejs 920

    42.495 kr

    Delivery time

    2-4 uger

    90 cm flamme Decoflame hybrid pejs
    90 cm flamme Decoflame hybrid pejs

    Hybrid pejs 1120

    Hybrid pejs 1120

    47.495 kr

    Delivery time

    2-4 uger


      Mere information om Decoflame


      Hvem er Decoflame?

      Decoflame er kendt for at fremstille danske designede vanddamppejse og bioethanolpejse, der problemfrit komplementerer enhver indretningsæstetik. Disse pejse tilbyder tiltrækningen af smukke flammer og behagelig varme uden behov for en skorsten eller et aftræk.

      Anerkendt verden over for sin unikke skandinaviske flair og kvalitet, har Decoflame vanddamppejs opnået sin status som et designmesterværk. Med et udvalg af størrelser, farver og materialer at vælge imellem, er det nemt at finde den perfekte vanddamppejs, der passer til dit hjem.

      Kort sagt, Decoflame vanddamppejsen er det ultimative tilbehør til en hyggelig og stilfuld bolig. Dens slanke, moderne design skaber ubesværet en varm atmosfære i ethvert rum. Dens bæredygtige brændstof sikrer også, at du bidrager til miljøbeskyttelse. Så hvis du drømmer om en pejs i dit hjem, men mangler midlerne til at installere en traditionel, er Decoflame vanddamppejsen den perfekte løsning.

      Virksomheden er kendt for at blande skandinavisk design med innovative teknologier og bæredygtige materialer. Deres pejsesortiment transcenderer blot funktionalitet og forvandler hvert stykke til et funktionelt kunstværk, der hæver både varme og stil i dit hjem. Og med nem installation og vedligeholdelse tilbyder det en praktisk løsning for dem, der søger problemfri pejsenydelse.

      Hvad er fordelene ved en Decoflame hybridpejs?

      Leder du efter at tilføje lidt hyggelig atmosfære til dit rum? Overvej en Decoflame hybridpejs. Med deres danske håndværk lover disse pejse ikke kun kvalitet og holdbarhed, men også et fantastisk design. Og glem ikke deres miljøvenlige egenskaber.

      En af de fremtrædende funktioner ved Decoflame hybridpejse er deres fleksibilitet. Da de ikke har brug for en skorsten eller ventilation, har du frihed til at placere dem, hvor du vil i dit hjem. Installationen er en leg, især med plug-and-play bekvemmeligheden ved deres elektriske modeller.

      Der er minimum vedligeholdelse ved Decoflame hybridpejse, hvilket sikrer, at du kan nyde flammerne og hyggen uden besvær.

      Er Decoflame hybridpejse sikre at bruge?

      Ja, Decoflame hybridpejse er designet med sikkerhed som højeste prioritet. Disse pejse drives af en ren og miljøvenlig energikilde. Som et resultat udsender de ikke røg eller skadelige partikler, hvilket eliminerer behovet for en skorsten eller ventilation.

      Hver Decoflame hybridpejs er omhyggeligt konstrueret for sikkerhed. Hvis ønsket, udstyret med sikkerhedsglas og et integreret sensorsystem, slukker disse pejse automatisk flammen, hvis vanddampstanken er lav eller hvis temperaturerne stiger for højt.

      Det er vigtigt at følge brugervejledningen og sikkerhedsanvisningerne for korrekt brug og vedligeholdelse af Decoflame hybridpejse. Når de betjenes og vedligeholdes korrekt, tilbyder de både sikkerhed og stil som en elegant tilføjelse til ethvert interiør.

      Decoflames engagement i kvalitet rækker ud over sikkerhed, da virksomheden overholder brancheregler og aktivt deltager i organisationer dedikeret til lovgivning og branchens fremskridt.

      Er en Decoflame hybridpejs energieffektiv?

      Ja, Decoflame hybridpejs udsender ingen luftforurening og er et miljøvenligt alternativ til traditionelle pejse. Derudover er designet af Decoflame hybridpejse optimeret til at maksimere varmebevarelse og minimere varmetab, hvilket giver en miljøvenlig opvarmningsløsning til dit hjem eller arbejdsplads.

      Udover deres opvarmningsevner er Decoflame en dansk producent af hybridpejse, kendt for deres innovative design og høje kvalitet. Deres produkter blander problemfrit æstetik med funktionalitet, hvilket gør dem velegnede til både boliger og kommercielle miljøer som hoteller, restauranter og kontorer.

      Decoflame hybridpejse er nemme at installere og bruge, hvilket eliminerer behovet for en skorsten eller et aftræk. Denne bekvemmelighed øger yderligere tiltrækningen af deres pejse og vanddamppejse generelt.

      Hvilke farver er tilgængelige?

      Decoflame hybridpejsen bringer et stilfuldt og moderne touch til ethvert interiør. Når det kommer til farver, har du et bredt udvalg at vælge imellem for at matche din boligs æstetik. Standardmulighederne inkluderer sort, hvid, grå, poleret eller børstet stål, messing og kobber.

      Sort og hvid er de mest populære valg, da de problemfrit blander sig med forskellige indretningsstile og giver en moderne tiltrækning. For dem, der søger et dristigere udtryk, giver farver som rød, blå og grøn eller enhver RAL-farve en mulighed for at tilføre personlighed til dit rum.

      Det er værd at bemærke, at standardfarveudvalget kan variere lidt afhængigt af typen af Decoflame hybridpejs. Nogle modeller tilbyder endda eksklusive farver eller materialer som kobber eller messing. Med en sådan alsidighed opfordrer vi til at besøge vores showroom for at se pejsene på nært hold, før du træffer din beslutning.

      Uanset dit valg vil en Decoflame hybridpejs uden tvivl blive et fokuspunkt, der tilføjer både en eksklusiv og hyggelig atmosfære til dit hjem. Disse pejse er ikke kun funktionelle og miljøvenlige, men de løfter også din indretning med deres elegante og moderne design.

      Hvorfor er Decoflame pejse så populære?

      Decoflame hybrid- og bioethanolpejse er blevet en sensation inden for dansk design og interiør, og deres popularitet skyldes flere faktorer. De pryder siderne i prestigefyldte modeblade, anbefales af førende indretningsdesignere og er ofte fremhævet i udstillingshjem af forskellige ejendomsudviklere.

      Desuden er Decoflame hybridpejse designet til at integreres problemfrit i enhver indretningsstil. Tilgængelige i forskellige størrelser og former, komplementerer deres slanke og moderne design både moderne og traditionelle stilarter. Deres tilpasningsevne gør dem til en perfekt løsning for ethvert rum, og Decoflame kan ofte tilpasse pejse for at imødekomme specifikke krav. De kræver ikke skorstene, udsender ingen røg eller lugt, og deres minimalistiske design sikrer nem rengøring og vedligeholdelse.

      Kort sagt, Decoflame hybridpejse er eftertragtede for deres enestående kvalitet, professionalisme og designalsidighed. Derfor er de det foretrukne valg for indretningskonsulenter, arkitekter og store kommercielle virksomheder. Udforsk vores showroom eller kontakt os i dag for at lære mere om vores hybridpejse og finde den perfekte løsning til dit hjem eller arbejdsplads.

      Få en hybridpejs med Decoflame

      Vi tilbyder skræddersyede bioethanolpejse og hybridpejse fra Decoflame, tilpasset dine specifikationer. Takket være vores tætte partnerskab med producenten kan vi levere næsten enhver pejse-løsning for at imødekomme dine krav.

      Kontakt os i dag for at opdage, hvordan vi kan realisere din pejsedrøm.

      Kontaktinformation:

      Telefon: +45 42 500 700
      E-mail: info@el-pejs.dk
      Live chat
      Besøg vores showroom

      Derudover tilbyder vi virtuelle præsentationer, der fremviser Decoflame pejse.

      Book din online præsentation i dag.

      Hvor kan man købe Decoflame pejse?

      Decoflame pejse er tilgængelige hos udvalgte forhandlere og online butikker, der specialiserer sig i interiør og dansk design. Du kan købe Decoflame pejse i vores showroom og hjemmeside:

       

      • Gravsholtvej 15
        9310 Vodskov
      • Valby Langgade 30
        2500 Valby
      • Online på el-pejs.dk og biopejs-shop.dk

      Decoflame tilbyder et bredt udvalg af modeller og størrelser, hvilket sikrer, at du finder den perfekte pejs til dit hjem og interiørdesign. For personlig rådgivning er du velkommen til at kontakte os. Alternativt kan du købe Decoflame pejse direkte på vores hjemmeside, hvis du foretrækker online shopping. Uanset dit valg, vil du modtage en stilfuld, effektiv og miljøvenlig biopejs eller elpejs, der tilføjer en hyggelig stemning til dit hjem.